Puiset kylpyhuonekalusteet

Näin hoidat laadukkaita puukalusteita.

Puiset kylpyhuonekalusteet

Puiset kylpyhuonekalusteet

-kylpyhuonekalusteiden pinnat koostuvat käsitellystä, lakatusta puusta tai kestävästä laminaatista. Puu on luonnontuote. Poikkeamat värissä, rakenteessa ja kuvioinnissa tai pienet oksankohdat eivät ole laatuvirheitä, vaan todiste materiaalin luonnollisuudesta. Kalusteiden pintoja ei saa altistaa pitkäksi aikaa seisovalle vedelle tai kosteudelle. Siksi pyyhi aina kuivalla liinalla. Kaikki pinnat ovat rajallisesti UV-säteilyn kestäviä. Värimuutokset ovat mahdollisia, jos tuotteet altistuvat jatkuvalle UV-säteilylle. Vältä kosketusta hankaaviin, teräväkärkisiin ja -reunaisiin esineisiin. Kemikaalit, kuten hiusvärit, kalkinpoistoaine, kynsilakanpoistoaine ja hajuvedet, on poistettava välittömästi kalusteiden pinnalta.

Hoida oikein puupintoja


Älä käytä hankaavia, order soma online happo- tai liuotinainepitoisia tai rasvaa sisältäviä puhdistusaineita! Pyyhi aina kuivaksi! Käyttäessäsi puhdistusainetta tarkista tuotelapusta, että se soveltuu puhdistettavalle pinnalle. Testaa puhdistusainetta piilossa olevaan kohtaan ennen ensimmäistä käyttöä. Aina käytön jälkeen on suositeltavaa huuhdella kaikki saippuajäämät ja kuivata pinta varovasti puhtaalla, pehmeällä liinalla. Tällä hoidolla säilytät Villeroy & Boch -kalusteiden pinnat kiiltävinä ja estät vesitahrojen muodostumisen.

Erityisten pintojen puhdistus

  • Pyyhi kevyesti kylpyhuonekalusteet pehmeällä, puhtaalla liinalla, haalealla vedellä ja miedolla yleispuhdistusaineella (esim. laimennetulla astianpesuaineella).
  • Pyyhi peilipinnat ikkunanpesusäämiskällä ja haalealla vedellä. Pyyhi peilin kulmat kuiviksi.
  • Pyyhi nahka- ja keinonahkapinnat mikrokuituliinalla ja haalealla vedellä.
  • Pyyhi metallipinnat pehmeällä liinalla, haalealla vedellä ja miedolla yleispuhdistusaineella (esim. laimennetulla astianpesuaineella).
  • Puhdista teräksiset osat mikrokuituliinalla ja hankaamattomalla teräksen puhdistusaineella. Suihkuta ainetta liinaan, jolla pyyhit osan.
  • Luonnonkivilevyt ovat kyllästettyjä ja ne voidaan puhdistaa kuten kalusteet. Noudata myös erillistä marmorilevyjä koskevaa ohjetta.
  • Tekokivilevyt voidaan kiillottaa kiillotusaineella (esim. auton kiillotusaineella).
  • Poista nukat pehmeällä harjalla ja yleispuhdistusaineella.
  • HUOMIO! Kylpyhuoneessa on oltava hyvin toimiva ilmanvaihto, jotta kalusteet pysyvät moitteettomassa kunnossa.

Lisävinkki:

kylpyhuoneen sähköosat saa puhdistaa ainoastaan poiskytketyssä tilassa kuivalla liinalla. Pieni, mutta tärkeä huomautus: Kuten kaikissa sähkölaitteissa huomioi myös valaisimilla tai muilla sähköosilla varustetuissa kalusteissa, että ne eivät saa joutua kosketuksiin veden kanssa!

Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuonekalusteet

Mallistonäkymään

Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuoneen vesihanat
Kylpyhuoneen vesihanat

Mallistonäkymään

Hoito-ohjeet
Hoito-ohjeet