Keramiikka

Onko tämä uusi? Ei, mutta hyvin hoidettu.

Päivittäinen hoito

Yleiset hoito-ohjeet

Kukapa ei tulisi mieluummin uuteen, puhtautta hohtavaan kylpyhuoneeseen? Eikä se vaadi paljoakaan, jotta kylpyhuone pysyy uudenveroisena pitkään. Villeroy & Boch -kylpyhuonemallistot ovat onneksi helppohoitoisia. Pinta on viimeistelty helposti puhdistettavaksi ja hoidettavaksi, niin että melkeinpä vain jo kevyt sipaisu riittää. Usein riittävät aivan tavalliset kotikonstit, jotka säästävät ympäristöä. Näin voit käyttää aikasi miellyttävämmin, esimerkiksi rentouttavassa kylvyssä. Tästä valikkokohdasta löydät paljon tietoa siitä, kuinka pidät kylpyhuoneesi uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Ja lisävinkkejä työntekijöidemme monivuotisesta neuvontakäytännöstä sekä uusinta tutkimustietoa.

Aveo New Generation -kylpyamme
Architectura-pesuallas
Legato-kalusteet

Päivittäinen hoito

Villeroy & Boch -saniteettiposliinissa on sileä, tiheä ja lähes naarmuuntumaton pinta, joka kestää kaikkia tavallisia kotitaloudessa käytettäviä happamia ja emäksisiä aineita. Päivittäisessä hoidossa riittää usein pelkkä vesi ja kostea liina. Vesitahrat, rasva- ja saippuajäämät voidaan poistaa helposti kylpyhuoneen puhdistusaineella tai etikkapohjaisella puhdistusaineella. Kemiallisten aineiden sijasta voidaan puhdistaa myös etikalla tai laimennetulla etikkaesanssilla. Niillä kalkkikerrostumat saadaan poistettua nopeasti. Jos tahrat ovat päässeet pinttymään, aseta etikkaan kastettu talouspyyhe niille päälle ja anna vaikuttaa yön yli. Erikoisliikkeissä on lisäksi mietoja kalkinpoistoaineita tai etikkapohjaisia puhdistusaineita, joita voit käyttää valmistajan käyttösuositusten mukaisesti. Varovaisuutta tulisi kuitenkin noudattaa fluoripitoisten aineiden kanssa, joita ovat esimerkiksi ruosteenpoistoaineet ja hammastahnat. Niiden vaikuttaessa pitkään voi syntyä tahroja. Siksi jäämät on poistettava välittömästi! Hyvin pinttyneisiin likatahroihin suosittelemme nestemäisiä tai maitomaisia kylpyhuoneen puhdistusaineita, jotka eivät hankaa pintaa. Näiden aineiden tehokkuus paranee, kun käytät pehmeää, naarmuttamatonta pesusientä.

Täältä saat keramiikan hoitoa koskevat vinkit ja vihjeet. Kerromme lisäksi, kuinka metallijäänteet saa poistettua hellävaraisesti.

Ceramic care tips / How to remove metal residues | Villeroy & Boch

Tärkeää tietoa

  • hankausaine ja -jauhe
  • viemärin puhdistustiiviste
  • vesihanojen ja teräksen puhdistusaine
  • jauhemainen WC-puhdistusaine
Suosittelemme välttämään näiden käyttöä kokonaan tai viemärin, vesihanojen ja teräksen puhdistusainetta käytettäessä välttämään niiden joutumista kosketuksiin keraamisten pintojen kanssa.
Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuonekalusteet

Mallistonäkymään