CeramicPlus-pinnan hoito-ohjeet

Enemmän puhtautta – enemmän aikaa elämiseen.

CeramicPlus

Jo yli kymmenen vuoden ajan on CeramicPlus – keraaminen likaa hylkivä pinta – helpottanut miljoonia asiakkaita kylpyhuoneen puhdistamisessa. Innovatiivinen jalostusmenetelmä takaa, että pinnalla olevista pisaroista muodostuu vesihelmiä, jotka sitten valuvat pois niihin liuenneen lian ja kalkin kanssa. CeramicPlus: puhtainta nautintoa.

Erinomaiset tuotteet tarvitsevat erinomaisen viimeistelyn: CeramicPlus

Tavallinen keramiikka

Tavallinen keramiikka

CeramicPlus

Viimeistelty CeramicPlus

Parasta helppohoitoista laatua

  • Naarmuuntumattomat ja pitkäikäiset pinnat
  • Hygieeninen ja puhdas
  • Erityisen helppo puhdistaa
  • Kestää emäs- ja happopitoisia aineita
  • Käytetyt materiaalit täyttävät korkeat laatustandardit

Viimeisteltyä keramiikkaa


• Pitkäikäisyys
• Naarmuuntumiskestävyys
• Hygienia
• Herkkyys hapoille ja emäksille Olipa pesuallas, WC tai bidee, Olipa allas WC tai bidee, olet ilahtunut Villeroy & Bochin ainutlaatuisiin ja helppohoitoisiin tuotteisiin.

Näin helppohoitoista CeramicPlus on

Suosittelemme päivittäiseen puhdistukseen pehmeän, naarmuttamattoman pesusienen tai liinan käyttöä. Jos haluat käyttää puhdistusaineita, paras valinta on tavallinen yleispuhdistusaine. Vältä voimakkaiden, hankaavien ja ympäristölle haitallisten puhdistusaineiden käyttöä. Etu: CeramicPlus-pinnan helppohoitoisuuden ansiosta kylpyhuoneesta tulee raikkaan puhdas ja hygieeninen myös ilman voimakkaita puhdistusaineita. Isompiin tahroihin suosittelemme mietojen kylpyhuoneen puhdistusaineiden tai yleispuhdistusaineiden käyttöä. Pinttyneet tahrat saa poistettua helpommin, kun puhdistusaineen tai kalkinpoistoaineen annetaan vaikuttaa yön yli. Puhdistusgeelit ja vaahtopesuaineet soveltuvat erityisen hyvin, sillä ne pysyvät myös viistoilla pinnoilla. Tai aseta puhdistusaineella kostutettu liina tahran päälle. CeramicPlus kestää kaikkia tavallisia kotitaloudessa käytettäviä happamia ja emäksisiä aineita (myös kosmeettisia ja lääkinnällisiä tuotteita, jotka sisältävät liuottimia, alkoholia tai asetonia). Kuten kaikki keraamiset pinnat, myös CeramicPlus vahingoittuu, jos sitä puhdistetaan jatkuvasti seuraavilla aineilla: hankausneste tai -jauhe, viemärin puhdistustiiviste, vesihanojen ja teräksen puhdistusaine tai klooripitoiset valkaisuaineet.

CeramicPlus

Lisää innovaatiosta

CeramicPlus
Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuonemallistot
Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuonekalusteet

Mallistonäkymään