VICARE

Muotoilu ei tunne rajoja

Esteetön kylpyhuonesuunnittelu on saanut uuden standardin: monipuolinen ViCare-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman uudenaikaiseen kylpyhuonesuunnitteluun. Tyylikkäitä esteettömiä kylpyhuoneratkaisuja täydentävät laadukkaat lisävarusteet, joilla esteettömän kylpyhuoneen optimaalinen suunnittelu voidaan toteuttaa sekä yksityistiloissa että sukupolvitaloissa ja hoitolaitoksissa.

Laajennettu mallisto sisältää monipuolisia, erikoisvaatimukset täyttäviä kylpyhuoneen kalusteita ja lisävarusteita. Kauniit yksityiskohdat, kuten pesualtaaseen integroidut kädensijat, lisäävät käyttömukavuutta sairaaloiden ja sukupolvitalojen kylpyhuoneissa. O.novo Vita täyttää kaikki esteettömään rakentamiseen liittyvät standardit ja ylittää DirectFlush-WC-istuimella ja valinnaisella AntiBac-lasitteella jopa tiukat hygieniavaatimukset. Suunnittelu nyt kaunis esteetön kylpyhuone.

Tutustu ViCare -mallistoon

Lisävarusteet

Toiminnallinen sarja ja muotoilusarja sisältävät laadukkaita lisävarusteita, jotka täyttävät EU-direktiivin 93/42/ETY lääkinnällisten laitteiden vaatimukset ja jotka edustavat turvallisuutta ja lääketieteellis-teknistä suorituskykyä. Kahvajärjestelmien kuormitettavuus on 20 % suurempi kuin rajoittamattomalle pyörätuolin käytölle vaaditaan (toiminnallisessa sarjassa valkoisena 120 kg, muotoilusarjassa krominvärisenä 130 kg). Sarjoja täydentävät istuinjärjestelmät, joiden enimmäiskuormitus on 160 kg.

 

Tutustu nyt ViCare-lisävarusteisiin

ViCare Accessoires von Villeroy & Boch