Venticello

Linjakasta muotoilua

Venticello-video

Selkeälinjainen kylpyhuone

Venticello-kylpyhuonetuotteet ovat selkeä vastaus yksilöllisiin vaatimuksiin kylpyhuoneen täydellisestä toimivuudesta. Villeroy & Boch hyödyntää laajaa asiantuntemustaan korkealaatuisten keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Siroissa pesuallaskaapeissa yhdistyvät muotoilu ja toiminto: Rungon korkeuden ollessa noin 18 mm keraaminen tuote näyttää kevyeltä ja tyylikkäältä, kun taas 120 mm:n altaan syvyys ei salli mitään kompromisseja toiminnoissa. Kolme WC-istuinta on varustettu innovatiivisella DirectFlush-tekniikalla ja niiden huuhtelureunaton muotoilu takaa helpon ja nopean puhdistuksen. Venticellolla kylpyhuoneessa yhdistyvät kevyt trendisuunnittelu ja toiminnallisuus.

Tuotteisiin

Tuulahdus keveyttä

Kevyesti muotoillut kylpyhuonekalusteet ja hyvin harkittu toiminnallisuus saavat linjakkaan ohuilla reunoilla tukevan kehyksen. Venticello tarjoaa ​​yksilöllisiä suunnitteluvaihtoehtoja ja esittelee malliston kalusteet lukuisissa ko´oissa ja väreissä. Venticello-alakaappeja on saatavilla 42 cm:n ja 59 cm:n korkuisina sekä yhdellä tai kahdella vetolaatikolla ja 1/3–2/3-jaottelulla. Esteettinen keveys ja toimiva varustelu edustavat luovaa asumiskulttuuria ja älykästä käyttöä kaikissa huonetiloissa.

Kylpyhuonekalusteisiin

Venticello-kylpyhuonekalusteet
Venticello-kylpyhuonekalusteet

Trendikkään muotoilun keveyttä

Venticello-kokoelman esteettisyys tulee esille siron muotoilun tarkkuudessa. Epäsymmetriset pesuallaskaapit, tilavat säilytystasot, puoliksi upotettu tasolle asetettu pesuallas ja matalat WC-istuimet ovat kohokohtia ainutlaatuisesta muotoilusta, joka täyttää helposti korkeimmat toiminnallisuudelle ja yksilölliselle huonesuunnittelulle asetetut vaatimukset.

Kaikki Venticello-malliston tuotteet