Hyvinvointia kaarevilla muodoilla

Muotoiluikoni uuden muotoisena ja kokoisena
Theano Curved Edition -kylpyamme Villeroy & Bochilta

Uutta potkua kylpyhuoneeseen Uuden monoliittisen Theano Curved Edition -kylpyammeen epäsymmetrinen, luonnollisen kaareva muoto antaa koko huoneelle erityisen säväyksen. Uusi Theano Curved Edition täydentää suosittua vapaasti seisovien kylpyammeiden valikoimaamme. Niinpä pidettyjen Theano-kylpyammeiden joukossa on nyt yksi koko ja muoto lisää. Ikoninen Theano-muotoilu sopii sinulle ihanteellisesti, jos haluat kylpyammeen, joka vaikuttaa modernilta ja ajattomalta vielä vuosikymmenten jälkeen.

Siirry Theano-kylpyammeisiin


Theano Curved Edition -kylpyamme Villeroy & Bochilta

Toteuta unelmasi omasta hyvinvointikeitaastasi uudella vapaasti seisovalla Theano Curved Edition -kylpyammeella.

Uutta:

  • epäsymmetrinen, minimalistinen muotoilu
  • saatavilla pyynnöstä eri väreissä
  • tyylikäs, luonnollisen kaareva muotoilu korotetulla selkänojalla
  • Uusi koko: 170 x 75
  • Poistoaukko keskellä
  • Vapaasti seisovat kylpyamme, joka on valmistettu Quaryl®-materiaalista
  • Siro ja tyylikäs fasettihionta altaan reunassa
Theano Curved Edition Villeroy & Bochilta
Theano Curved Editionin kohokohdat

Kaareva. Theano Curved Edition -kylpyamme on luonnollisten kaariensa ja epäsymmetrisen muotonsa ansiosta kylpyhuoneen tyylikäs katseenvangitsija. Myös uusi ammekoko 170 x 75cm antaa sinun nauttia erinomaisesta mukavuudesta. Sen mahdollistaa ohut reunamuotoilu

Valinnainen. Voit valita uutta Theano Curved Edition -kylpyammetta varten lukuisista valinnaisista toiminnoista. Näin saat vielä enemmän mukavuutta ja ensiluokkaista muotoilua: saatavilla kaksivärisenä, jos haluat antaa yksilöllisen säväyksen, Silentflow hiljainen ja nopea kylpyammeen täyttöventtiili, ViFlow mahdollistaa näkymättömän ylivirtaustoiminnon tai painamalla avautuvan tyhjennysventtiilin. Theano Curved Edition tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa hyvinvointikeitaalta.

Hieno. Eksklusiivinen Quaryl®-materiaaliantaa viimeisen silauksen uudelle Theano Curved Editionille. Sen ansiosta kylpeminen tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä ja lämpimältä. Huokoseton ja sileä pinta on helppo puhdistaa. Lisäksi Quaryl® on erittäin kestävää ja pitkäikäistä.


KylpyhuonesuunnittelijaAloita nyt

UutiskirjeTilaa nyt

Myymäläpaikannin

Hae jälleenmyyjiä läheltäsi.
 

Aloita nyt