Subway 2.0

Yhtä monipuolinen kuin itse elämä

Kylpyhuoneet, yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin

Laajasta Subway 2.0 -valikoimasta löytyvät erilaiset vaihtoehdot kylpyhuoneen sisustukseen. Myös pieniin tiloihin. Malliston pesupöytiä on saatavana useissa eri malleissa, jotka täyttävät yksilöllisetkin vaatimukset. Minimalistisella, hyvin harkitulla muodollaan ne keskittyvät selvästi toiminnallisuuteen: Ominaisuudet, kuten syvät altaat tai leveät säilytystasot, lisäävät käyttömukavuutta.

Pesupöytiin

Innovaatio, joka täyttää korkeimmatkin hygieniavaatimukset

Uusi Villeroy & Boch WC-sukupolvi esittäytyy Subway 2.0 -mallistossa: Innovatiivinen DirectFlush-teknologia huuhtelee koko WC:n huuhtelualtaan pienellä määrällä vettä. Huuhtelureunaton muoto on samalla erityisen helppo puhdistaa ja hoitaa taaten erityisen hygieenisyyden. Subway 2.0 WC-istuimissa voidaan käyttää tavallisten WC-istuinkansien lisäksi nykyaikaisia ja ultraohuita SlimSeats-istuinkansia.

Lisätietoa DirectFlush-tekniikasta

Yksityiskohtainen näkymä Subway 2.0 DirectFlush-huuhtelusta

Erilaisia ​​värejä yksilölliseen kylpyhuonesuunnitteluun

Subway 2.0 -malliston kalusteet täydentävät sopusointuisesti keraamisia tuotteita. Näitä on saatavilla monissa eri väreissä. Kaikki menestyksekkään Villeroy & Boch -malliston kylpyhuonekalusteet vakuuttavat muotoilullaan ja toimivuudellaan. Niiden älykkäät sisälokerot tarjoavat runsaasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille. Etuosan upotettuja kahvoja ovat saatavana mattahopeana tai kiiltävänä kromina.

Kylpyhuonekalusteisiin

Yksilöllinen kylpyhuoneen suunnittelu – innovatiivinen teknologia

Subway 2.0 -mallisto tarjoaa erilaisia vaatimuksia täyttäviä ​​yhdistelmämahdollisuuksia. Olipa kyseessä sitten tavallinen kylpyhuone, avoin kylpyhuone tai tila, jossa rentoutua: Subway 2.0 -mallistolla suunnittelet yksilöllisen kylpyhuoneen. Mallisto edustaa vahvaa muotoilua laajalla valikoimalla erilaisia muotoja ja värejä. Samalla se vakuuttaa toiminnallisuudellaan ja innovaatioillaan.

Kaikki Subway 2.0 -malliston tuotteet


EsiteLataa nyt

MyymäläpaikanninAloita nyt