O.novo

Yllättävän eilainen

O.novo | Villeroy & Boch

O.novo – muotoilua yllättävän edulliseen hintaan

O.novo tarjoaa rajattoman luovuuden kylpyhuoneeseen, sillä tämä Villeroy & Boch -mallisto sisältää täyden valikoiman modernia kylpyhuonemuotoilua. Valikoima sisältää kauniin soikeita ja vuodesta 2020 lähtien myös suorakulmaisia pesualtaita ja käsienpesualtaita, vettä säästäviä WC-istuimia, pisoaareja ja bideitä sekä klassisia suihkualtaita ja kylpyammeita. Kaikki O.novo-tuoteperheeseen kuuluvat vakuuttavat selkeydellään ja hillityllä tyylikkyydellään sekä ​​yllättävän edullisella hinta-laatusuhteellaan. Mallistossa yhdistyvät aitous ja ajaton muotoilu, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Tuotteisiin

O.novo-kylpyhuone – paikka jossa voi rentoutua

O.novo-suihkualtaat ja -kylpyammeet vakuuttavat ajattomalla muotoilullaan ja valinnaisesti saatavilla olevalla, laadukkaalla liukumattomalla pinnallaan. O.novon huokoseton ja tiivis keraaminen pinta on helppo puhdistaa ja täyttää korkeimmatkin hygieniavaatimukset. Myös akryylipinnat ovat nopeasti ja helposti puhdistettavissa ja säilyttävät kauniin kiiltonsa. Näin nautit rentoutumisesta ja hyvästä olosta oman neljän seinän sisällä: luonnollisesti, tyylikkäästi ja mutkattomasti.

Tuotteisiin

O.novo-kylpyamme

O.novo – soikea vai suorakulmainen? Juuri niin kuin itse haluat.

O.novo-pesualtaissa käytetään geometrian perusmuotoja. Haluatpa sitten kaarevaa tai suoralinjaista muotoilua – O.novo täyttää molemmat muotoiluun liittyvät vaatimukset. Voit valita kahdeksasta suorakulmaisesta ja kahdeksasta soikeasta seinään asennettavasta mallista. Uusia suorakulmaisia pesualtaita ja käsinpesualtaita on saatavana kahdella erilaisella asennustyypillä: Seinään tai tasolle asennus avaa monia suunnitteluvaihtoehtoja uuteen kylpyhuoneeseesi.

Kaikki O.novo-malliston tuotteet