Memento 2.0

Tilaa tyylille

Nauti Memento 2.0 -malliston pelkistetystä keveydestä. Minimalistinen, huomiota herättävä. Moderni ensiluokkainen kylpyhuonemallisto on valmistettu korkealaatuisesta TitanCeram-materiaalista. Tarkat ääriviivat ja ohuet reunat tekevät selkeästä Memento-muotoilusta äärimmäisen siron näköisen. Pysyvästi tyylikäs – kylpyhuone, joka luo tilaa tyylille.


Tilaa tyylille

Memento 2.0 -malliston voimakas ja samalla minimalistinen esteettisyys paljastuu jokaisessa yksityiskohdassa.

Katso video

Pysyvästi suoralinjainen

Uudet TitanCeram-materiaalista valmistetut pesualtaat näyttävät suoralinjaisilta ja erityisen siroilta. Ainutlaatuinen ja nykyaikainen ilme saadaan aikaiseksi ohuilla sivuilla ja tarkoilla reunoilla. Ne loistavat tyylikkään muotoilunsa lisäksi CeramicPlus pinnallaan klassisissa keraamisissa väreissä kuten alppivalkoinen Weiß Alpin sekä TitanGlaze, joista voi valita kolme mattaa väriä: Stone White, Ebony ja Graphite.

Pesupöytiin

Trendikäs mattapinta urbaaniin elämäntapaan

Sisustuksen suunnittelu mattaväreillä on nyt erittäin trendikästä. Uudet mattavärit Stone White, Ebony ja Graphite takaavat pesuallas-, WC-istuin- ja bideemallistoille modernin, urbaanin ulkonäon.

Stone White

Elegantti kivivalkoinen Stone White antaa mallistolle raikkaan ja lähes painottoman ulkonäön.Uuden TitanGlaze-lasitteen puhdas mattavalkoinen väri herättää pelkistetyt muodot ainutlaatuisella tavalla henkiin.

 

Ebony

Mattamusta, tumma kuin yö, salaperäisellä ilmeellä. TitanGlaze-lasituksen ajattoman tyylikäs värisävy, joka korostaa keramiikan muotoa ja saa samalla kylpyhuoneen muut värit loistamaan.

 

Villeroy&Boch_Memento2_mallisto

Graphite

Tummanharmaan, matan TitanGlaze-lasitteen Graphite-väristä välittyy keraamisen pinnan yksilöllisyys. Tyylikäs ja hieno. Ilmeikäs ja samalla hillityn tyylikäs. Värisävy todellisille esteetikoille.

 

WC-istuin ja bidee – kaksi todellista muotoilutuotetta

Minimalistinen ja huomiota herättävä

Suorakulmaisessa WC-istuimessa ja bideessä jatkuvat pesupöytien huomiota herättävä linjakkuus ja pelkistetty muotoilu. Innovatiivisen DirectFlush- ja AquaReduct-teknologian ansiosta WC-istuimen huuhtelutulokset pysyvät samoina myös tässä erityisessä muodossa.


Kaikki Memento 2.0 malliston tuotteet