Hommage

Osoitus merkittävästä ajasta

Hommage-pesuallas

Huomiota herättävä suoralinjaisuus kohtaa tyylille uskollisen materiaalivalikoiman

Hommage-mallisto keskittyy huomiota herättäviin ja suoralinjaisiin muotoihin. Malliston silmiinpistävin piirre ovat kerrostetut reliefit, jotka löytyvät kaikista keraamisista tuotteista. Yhdistelmä korkealaatuista aitoa puuviilua tummaksi värjätyssä vaahterapuussa ja Carraran marmoria kuvastaa tämän kylpyhuonemalliston tyyliä. Saniteettiposliinin viimeistelty CeramicPlus-pinta on nopea ja helppo puhdistaa.

Tuotteisiin

Merkittävän ajan klassikko

Hommage-malliston klassinen, vapaasti seisova kylpyamme on muotoiltu 1900-luvun alun tyyliin. Laadukas Quaryl-materiaali, joka varastoi nopeasti veden lämmön, tuntuu yhdessä kaltevan takaosan kanssa optimaalisen mukavalta. Tyylikkäät puiset jalat ja valinnaisesti kromattu, kullattu tai jalomessinkinen poisto- ja ylivuotoputki korostavat malliston esteettisyyttä.

Kylpyammeisiin

Yksityiskohtainen näkymä Hommage-kylpyammeesta

Ajattomat muotoilutuotteet merkittävältä aikakaudelta

Hommage-mallistolle on ominaista vaikuttava suoralinjaisuus. 1900-luvun alkuvuosien innoittamana siinä yhdistyvät merkittävän aikakauden ajaton muotoilu. Korkealaatuisessa Hommage-mallistossa kiehtovat keraamisten tuotteiden kerrostetut reliefit sekä aidon puun ja marmorin yhdistelmä.


EsiteLataa nyt

MyymäläpaikanninAloita nyt