Finion

Elä toiveidesi mukaan

Finion-mallisto, muotoilu
Finion-mallisto, Walnut Veneer
Finion-mallisto, Black Matt Lacquer
Finion-mallisto, WC-istuin ja bidee
Design

Sirot muodot, selkeät linjat ja kauniit materiaalit antavat Finionille tyylikkään, pelkistetyn ilmeen, jossa on helppo tuntea olonsa hyväksi.

Tuotteisiin Lisätietoja

Finion-mallisto, Walnut Veneer
Finion-mallisto, Black Matt Lacquer
Finion-mallisto, WC-istuin ja bidee
Finion-kylpyhuonemallisto | Villeroy & Boch

Erityisenä kohokohtana valaistuselementit valaisevat tilan kuin suurkaupungin valot kietoen sen kiehtovaan tunnelmaan. Koe Finion – vaatimuksesi täyttävä kylpyhuone.

Pelkistetty muotoilu kohtaa näppärän tekniikan

TitanCeram, helposti yhdisteltävillä kalusteilla ja älykkäällä sisustuksella. 

Finion-mallisto, muotoilupalkinnot

Palkittua muotoilua oman tyylisi mukaan

Pelkistetyn muotoilun ja älykkään tekniikan ainutlaatuinen vuorovaikutus vakuutti myös kansainväliset muotoiluasiantuntijat: Finion palkittiin iF Design Award 2017- ja Red Dot Design Award 2017 -palkinnoilla, jotka ovat kaksi maailman tärkeintä muotoilupalkintoa. 

Ominaisuudet

Koe ainutlaatuinen Finion-muotoilu

Puhtaan tyylikästä keramiikkaa

DirectFlush WC-istuimet ja muodoltaan viimeistellyt bideet täydentävät pelkistettyä kokonaiskuvaa. Tutustu TitanCeram-materiaaliin 

Villeroy & Boch Finion-kylpyhuonemallisto

Hyvä olo ei ole koskaan ollut näin innostavaa

Tämä muotoilutuote herättää huomiota. Vapaasti seisovan, Quaryl®-materiaalista valmistetun kylpyammeen tarkat reunat ja sirot sivut saavat katseet kääntymään kylpyhuoneessa. Lisävarusteena on saatavilla tyylikkäät koristelistat, jotka sopivat väreiltään push-to-open-venttiiliin ja kylpyammeen metallisävyiseen putkeen.

Nämä korostavat pelkistettyjä muotoja ja yhdessä yli 200 tyylikkään paneelivärin kanssa luovat tilaa yksilöllisyydelle. Ainutlaatuista on myös valinnainen tunnelma-toiminto, jolla kylpyamme näyttää kelluvan kuin valoalustalla. Näin tunnelmallisesti valaistuna kylpyhuoneesi muuttuu aivan omaksi hyvän olon keitaaksi.

Tutustu väreihin

Koe Finion-malliston monipuolisuus

Villeroy & Boch Finion-kylpyhuonemallisto

Kalusteet, yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin

Sirot linjat muodostavat täydellisen kehyksen kylpyhuonekalusteille, jotka voit valita makusi mukaan. Voit mukauttaa monia yksityiskohtia makuusi sopivaksi etupaneelista valaistukseen asti. Voit valita esimerkiksi laadukkaista pinnoista, joita on saatavilla 10 kauniissa värissä tai aidosta puuviilusta valmistettuna. Vapaasti kelluvat hyllyelementit tarkalla viistehionnalla voidaan sijoittaa yksilöllisesti.

Näin voit luoda ainutlaatuisia pintoja, jotka korostuvat kauniisti värikontrasteilla ja epäsuoralla valolla. Myös älykäs sisustus lisää hyvän olon tunnetta: Tunnelmallinen valaistuskonsepti ja langaton latausasema älypuhelinta varten täydentävät mukavuutta entisestään.

Tutustu kalusteisiinUutiskirjeIlmottaudu nyt

MyymäläpaikanninAloita nyt