Villeroy & Boch Evana

Siron kauniit upotettavat pesualtaat

Villeroy & Bochin Evana-mallistoon kuuluvat tyylikkäät upotettavat pesualtaat, joiden kaareva soikea muoto sulautuu täydellisesti kylpyhuoneeseen. Pelkistetty ja selkeä muotoilu sekä puhtaan valkoinen keraaminen pinta ovat kuin luotu minimalistiseen sisustustyyliin. Ne sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös vahvaa muotoilua uhkuvaan sisustukseen. Tyylikkäällä vesihanalla täydennettynä saadaan aikaan sopusointuinen yhtenäisyys, joka edustaa esteettistä nykyaikaista sisustusta.

Monipuolinen ja tilaa säästävä

Pesupöydän tasoon integroituna Evana-malliston tyylikkäät pesualtaat ovat osoitus älykkäästä tilankäytöstä ja täydellinen ratkaisu rajallisiin tiloihin. Saumaton siirtymä varmistaa, että käytössä on enemmän vapaata tilaa, jota voidaan täydentää esimerkiksi lisävarusteilla tai pienillä kosmeettisilla tuotteilla. Näin syntyy kokonaiskuva, joka vaikuttaa optisesti tilavammalta etenkin pienissä kylpyhuoneissa. Tyylikkäät pesualtaat voidaan asentaa erinomaisesti myös käytännölliseen kaksialtaiseen pesupöytään isossa kylpyhuoneessa.

Helppohoitoista mukavuutta

Evana-malliston kauniita upotettuja pesualtaita on saatavilla valinnaisesti kirkkaan valkoisena saniteettiposliinina tai CeramicPlus-pinnalla viimeisteltynä. Tämä innovatiivinen tekniikka vähentää huomattavasti puhdistuksen tarvetta. Nesteet valuvat pisaroina kevyesti keraamisesta pinnasta. Voimakkaat puhdistusaineet ja työläs hankaaminen kuuluvat menneisyyteen tätä laadukasta tuotetta puhdistettaessa.