Collaro

Luonne kohtaa tyylin

Moderni muotoilu on tänään muutakin kuin vain hieno ulkonäkö. Collaro-mallistolla voidaan pikemminkin luoda ajattoman kaunis asuintila, jossa voi tuntea olonsa hyväksi. Tyyliltään siro mutta silti viihtyisä. Huomiota herättää upotettu reuna, joka määrittää malliston ainutlaatuisen ilmeen. Koe kylpyhuone, jossa tyylikkäästi yhdistyvät tyypilliset muodot, korkealaatuiset materiaalit ja käytännöllinen toiminnallisuus.

Siro kohtaa juhlallisen

Keveys kohtaa hyvän olon

Toiminto kohtaa tunteen

Pesualtaiden siro linjakkuus jatkuu kalusteissa. Tämä näkyy erityisen vaikuttavasti pesuallaskaapin 8 mm:n paksuisessa rungossa.

Kalusteet vaikuttavat siroilta, mutta tuntuvat yllättävän mukavilta – runsaan säilytystilan ja täysin aukeavien vetolaatikoiden ansiosta, joissa on liukumista estävät matot. Kohokohta on alumiininen kahvalista, johon on integroitu portaaton LED-valaistus, joka lisää tunnelmaa samoin kuin 10 väriltään sopivaa kalustepintaa.

Kaikki kalusteet yleisnäkymässä

Yksilöllisyys kohtaa rentouksen

Riippumatta siitä, valitsetko seinään asennettavan kylpyammeen vai sisäänasennetun mallin, tilava sisäosa tarjoaa runsaasti tilaa rentouttavalle hyvän olon kokemukselle. Pyynnöstä kaikki vaihtoehdot saa poreammejärjestelmällä ja ammeen täytöllä, vapaasti seisovat kylpyammeet myös valitun värisenä.


 Tutustu kaikkiin paneeliväreihin

Tehokas wc jokaiseen kylpyhuoneeseen

Uraauurtavaa hygieniaa ajattomassa muotoilussa

Päivitä kylpyhuoneesi uudella wc:llä, joka harmonisoi täydellisesti innovaatioita, puhtautta ja estetiikkaa. Universo TwistFlush -wc tekee vaikutuksen erityisen perusteellisella ja vettä säästävällä huuhtelutekniikalla, joka luo tehokkaan poreilun - pakattuna puristiseen muotoiluun, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa kylpyhuoneeseen.
 

Universo TwistFlush -wc-istuin

[Translate to finnish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

Palkittua muotoilua

Tunnusomaisella muodollaan Collaro tekee vaikutuksen myös tunnettuihin tuomaristoihin: Tasolle asetettavat, vesihanan reiällä varustetut pesualtaat palkittiin erinomaisesta muotoilustaan tunnetulla Red Dot -palkinnolla "Tuotesuunnittelu 2019" -kategoriassa.