Avento

Elämäntapani.

Aseta kylpyhuoneesi oikeaan valoon

Yllättävän raikas muotoilu, käytännöllinen toimivuus ja vakuuttava hinta. Avento on vähintään kaikkea sitä, mitä uudenaikaisen kylpyhuoneen tulee tarjota tänä päivänä: uusi Villeroy & Boch -kylpyhuonemallisto tekee vaikutuksen paitsi kauniilla ulkonäöllään myös toiminnallisilla ominaisuuksillaan – esim. trendikäs kalusteohjelma, joka sisältää kahdeksan eriväristä akryylistä valmistettua etupaneelia ja runsaasti säilytystilaa, moderni ja kevyeltä vaikuttava saniteettiposliini sekä huuhtelureunaton, hygieeninen DirectFlush-WC-istuin. Ja kaiken tämän lisäksi laaja valikoima eri kokoja myös pieniin tiloihin tai vieraskylpyhuoneeseen. 

Tuotteisiin

Nykyaikaista kevyttä muotoilua

Pesuallas tekee vaikutuksen sirolla ulkonäöllä ja pehmeälinjaisella altaan sisäpinnalla. Uudet materiaalit, kuten akryylilasi, valinnaisesti neljä eri väriä, ja samppanjanvärinen koristereuna, takaavat nykyaikaisille kalusteille tyylikkään ilmeen.

Pesualtaisiin

Nykyaikaista toiminnallisuutta

Avento-pesualtaita on saatavilla useita eri kokoja 45–100 cm:n väliltä, jotka sopivat myös pieniin tiloihin esim. syvennykseen ja vieraskylpyhuoneeseen. Sekä kevyeltä vaikuttava, kompakti seinään asennettava WC-istuin, jossa on innovatiivinen ja helppohoitoinen DirectFlush-huuhtelu.

Sisäkorkeudeltaan matala kylpyamme on vettä säästävä ja keskellä sijaitsevan poistoputken ansiosta kahdestaan kylpeminen onnistuu myös ongelmitta.

Avento-kalusteet ovat keveyden ja nykyaikaisuuden lisäksi todella toiminnallisia ja tilavia.

Kaikki Avento-malliston tuotteet

Suunnittele kylpyhuoneesi nyt Avento-mallistolla

Inspiroidu Avento-malliston raikkaasta muotoilusta ja suunnittele unelmiesi kylpyhuone yksittäisillä kalusteilla vaihe vaiheelta. Innovatiivisella kylpyhuonesuunnittelijalla voit suunnitella ja tarkastella erilaisia yhdistelmiä.

Suunnittele nyt

Tehokas wc jokaiseen kylpyhuoneeseen

Uraauurtavaa hygieniaa ajattomassa muotoilussa

Päivitä kylpyhuoneesi uudella wc:llä, joka harmonisoi täydellisesti innovaatioita, puhtautta ja estetiikkaa. Universo TwistFlush -wc tekee vaikutuksen erityisen perusteellisella ja vettä säästävällä huuhtelutekniikalla, joka luo tehokkaan poreilun - pakattuna puristiseen muotoiluun, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa kylpyhuoneeseen.
 

Universo TwistFlush -wc-istuin

[Translate to finnish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

KylpyhuonesuunnittelijaAloita nyt

UutiskirjeTilaa nyt

MyymäläpaikanninAloita nyt