Architectura

Selkeää muotoilua

Villeroy & Boch Architectura
Villeroy&Boch_Waschbecken_Architectura

Ammattimaisesti suunnitellut kylpyhuoneet

Architectura-kylpyhuonemallisto tarjoaa useita eri suunnittelumahdollisuuksia. Järjestelmäsarjan ovat suunnitelleet ammattimaiset kylpyhuonesuunnittelijat, ja se sisältää seinään asennettavia, tasolle asetettavia, pintaan asennettavia ja upotettuja pesualtaita. Pyöreät, soikeat ja suorakulmaiset pesualtaat soveltuvat hyvin yksilölliseen kylpyhuoneen suunnitteluun. Optinen kohokohta on uusi seinään asennettava DirectFlushWC-istuin, joka edustaa ajatonta muotoilua ja jossa on piilotettu kiinnitys. Se ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös helppo puhdistaa ja erityisen hygieeninen huuhtelureunattoman rakenteensa ansiosta. Pelkistetty Legato-kalustesarja täydentää mallistoa optimaalisesti.

Tuotteisiin

Architectura MetalRim: Ultraohut, reunaton optiikka

Uusi suihkualtaiden sukupolvi täydentää Architectura-mallistoa. Villeroy & Bochin kehittämää innovatiivista MetalRim-tekniikkaa käytetään ultraohuissa, reunattomissa, korkealaatuisesta saniteettiakryylistä valmistetuissa suihkualtaissa. Tukevuuden takaa kaikille 4 reunalle integroitu galvanoitu teräsvahvike. Kaikissa 31 mallissa on 15 mm ja 48 mm korkea reuna sekä valinnaisena ominaisuutena luokan C liukumaton Vilbogrip-pinnoite. Architectura MetalRim vakuuttaa sirolla esteettisyydellään ja optimoidulla mukavuudellaan: Innovatiivinen suihkulattia sai vuonna 2014 Red Dot Design -palkinnon.

Suihkualtaisiin

Architectura-video

Minimalistinen muotoilu, maksimaaliset suunnittelumahdollisuudet

Architectura-mallistolla suunnittelet kylpyhuoneen yksilöllisesti kuin ammattilainen. Minimalistista muotoilua monessa eri muodossa. Innovatiivisella MetalRim-tekniikalla suihkualtaista saadaan erityisen tukevia. Mallisto, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset muotoilun ja mukavuuden suhteen.

EsiteLataa nyt

MyymäläpaikanninAloita nyt