Verkkopohjainen 3D-kylpyhuonesuunnittelija

Suunnittele nyt oma kylpyhuoneesi kotoa käsin

kylpyhuonesuunnitelmasi

Näin suunnittelet kylpyhuoneen oikein

Kylpyhuonesuunnittelun 1. vaihe: Pohjapiirros

Luo yksilöllinen tilarakenne.

1. vaihe
Kylpyhuonesuunnittelun 2. vaihe: Rakenteelliset vaatimukset

Lisää ikkunat, ovet ja liitännät.

2. vaihe
Kylpyhuonesuunnittelun 3. vaihe: Suunnittelu

Suunnittele kylpyhuone omien toiveidesi mukaisesti.

3. vaihe
Kylpyhuonesuunnittelun 4. vaihe: Kylpyhuonesuunnitelmasi

Pyydä kylpyhuonesuunnitelmasi lähettämistä.

4. vaihe
Kylpyhuonesuunnittelun 5. vaihe: Myymäläpaikannin

Tiedustele neuvontapalvelua lähimmältä jälleenmyyjältä.

5. vaihe

1. Pohjapiirros

Laadi määrittelemiemme tilan vakiomuotojen avulla selkeä pohjapiirros kylpyhuoneesi mitoilla. Jos kylpyhuoneesi ei ole vakiomuotoinen, mitat voidaan asettaa yksilöllisesti ”VAPAA TILA” -vaihtoehdolla. 

Kylpyhuonesuunnittelun 1. vaihe: Pohjapiirros

2. Rakenteelliset vaatimukset

Jotta luonnoksesi vastaa todellisia olosuhteita, lisää toisessa vaiheessa olemassa olevat ikkunat ja ovet sekä liitännät. 3D-kylpyhuonesuunnittelija huomioi nämä suunnittelussa, jotta voit suunnitella kylpyhuoneesi vapaasti kohtaamatta ei-toivottuja yllätyksiä toteutuksen aikana.

Kylpyhuonesuunnittelun 2. vaihe: Rakenteelliset vaatimukset

3. Suunnittelu

Valitse erilaisista mallistoista ainutlaatuisia Villeroy & Boch -tuotteita ja aseta ne haluamiisi kohtiin pohjapiirroksessa. Jos asettaminen ei ole mahdollista rakenteellisten vaatimusten vuoksi, kylpyhuonesuunnittelija ilmoittaa siitä välittömästi. Eri näkymien ja perspektiivien ansiosta voit koordinoida tarkasti yksittäisiä tuotteita ja tarkastella luonnoksia milloin tahansa selkeässä 3D-näkymässä.

Kylpyhuonesuunnittelun 3. vaihe: Suunnittelu

4. Kylpyhuonesuunnitelmasi

Kun olet saanut kylpyhuonesuunnitelmasi päätökseen, voit pyytää luonnoksen ja kaikkien tärkeiden tuotetietojen sekä muiden suunnittelumahdollisuuksien lähettämistä PDF-tiedostona. Kirjoita vain etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin, niin jonkin ajan kuluttua saat kaikki tiedot, jotka tarvitset unelmiesi kylpyhuoneen toteutusta varten.

Kylpyhuonesuunnittelun 4. vaihe: Oma kylpyhuonesuunnitelmasi

5. Myymäläpaikannin

Hae lähin jälleenmyyjä kirjoittamalla puhelinnumerosi vastaavaan kenttään ja valitsemalla haluamasi jälleenmyyjä luettelosta. Jälleenmyyjä ottaa sinuun sitten yhteyttä ja tukee kylpyhuoneen suunnittelussa pätevillä neuvoillaan.

Kylpyhuonesuunnittelun 5. vaihe: Myymäläpaikannin

Kylpyhuonesuunnittelijan suunnittelumallit

Tutustu nyt valitsemiemme kylpyhuoneasiantuntijoiden luomiin malleihin kylpyhuonesuunnittelijassa. Aloita suunnittelumallit yhdellä napsautuksella ja sovita kylpyhuone nopeasti ja helposti yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi ilmaisella 3D-kylpyhuonesuunnittelijalla.

Suunnittelumalli, pieni kylpyhuone, suihku

Suunnittele pieni suihkullinen kylpyhuone

Innovatiivisilla Villeroy & Boch -sisustustuotteilla myös pienestä kylpyhuoneesta saadaan tehtyä tyylikkäästi sisustettu hyvinvoinnin keidas. Esimerkiksi voit kokea rentouttavan hyvän olon hetken tasalattiaisen sadesuihkun alla. Kavennettu pesupöytä ja kompakti WC-istuin sekä tilaa säästävä pesuallaskaappi jättävät riittävästi liikkumisvapautta pieneen tilaan. 3D-suunnittelun ansiosta saat myös todellisen kuvan kylpyhuoneesta.

Aloita suunnittelumalli

Suunnittelumalli, pieni kylpyhuone, kylpyamme

Suunnittele pieni kylpyammeellinen kylpyhuone

Päästä luovuutesi valloilleen suunnitellessasi yksilöllisesti sisustettua hyvän olon kylpyhuonettasi. Inspiroidu pehmeästi kuplivista sisäporealtaista, lattiaan upotetuista suihkualtaista sadesuihkuineen, kauniista pesupöydistä ja laadukkaista vesihanoista sekä tyylikkäistä kalusteista ja suunnittele vaihe vaiheelta oma yksilöllinen kylpyhuoneesi trendikkäillä ideoilla.

Aloita suunnittelumalli

Suunnittelumalli, poreallas

Kylpyhuoneen suunnittelu

Päästä luovuutesi valloilleen suunnitellessasi yksilöllisesti sisustettua hyvän olon kylpyhuonettasi. Inspiroidu pehmeästi kuplivista sisäporealtaista, lattiaan upotetuista suihkualtaista sadesuihkuineen, kauniista pesupöydistä ja laadukkaista vesihanoista sekä tyylikkäistä kalusteista ja suunnittele vaihe vaiheelta oma yksilöllinen kylpyhuoneesi.

Aloita suunnittelumalli

Suunnittelumalli, vieraskylpyhuone

Vieraskylpyhuoneen suunnittelu

Vieraskylpyhuoneen suunnittelu on haastavaa etenkin usein sen pienen koon vuoksi, ja varsinkin, jos ideasi ylittävät yksinkertaisen vieras-WC:n puitteet. Niiden hyödyntämiseksi sisustuksessa voit valita esimerkiksi käytännöllisen kompaktin WC-istuimen tai kavennetun pesupöydän. Hyvin varustettua vieraskylpyhuonetta täydentää optimoitu esteetön suihkutila.

Aloita suunnittelumalli

Suunnittele kylpyhuone verkkopohjaisella kylpyhuonesuunnittelijalla

Tyylikkäästi suunniteltu kylpyhuone on huoneistossa hyvinvoinnin keidas – paikka, jossa voi rentoutua ja virkistyä kaikessa rauhassa. Nauti tästä paremmasta elämänlaadusta kotona riippumatta siitä, onko kyseessä uudisrakennus vai remontoitu kohde.

Kylpyhuonesuunnittelijalla voit suunnitella oman kylpyhuoneesi virtuaalisesti vain muutamalla vaiheella toiveidesi ja vaatimustesi mukaisesti.

Katso video

Kylpyhuonesuunnittelun tarkistuslista

Tarkistuslista Villeroy & Boch -kylpyhuonesuunnittelua varten

Haluaisitko suunnitella oman kylpyhuoneesi valtuuttamamme jälleenmyyjän kanssa? Ollaksesi valmistautunut neuvontakeskusteluun, suosittelemme, että täytät tarkistuslistamme tärkeimmillä tiedoilla, jotka koskevat uuden kylpyhuoneesi tilaa ja yksilöllisiä toiveita ja ideoita. Näin sinulla on kaikki 3D-suunnittelua varten tarvittavat tiedot käsillä ja kylpyhuoneasiantuntija voi aloittaa välittömästi sisustamisen. Samalla voit tarkistaa vielä kerran ne yksittäiset asiat, joita pidät erityisen tärkeinä uuden kylpyhuoneesi suunnittelussa. Kylpyhuonesuunnittelijaa käyttäessäsi mieleen voi tulla vielä ehkä yksi tai toinenkin idea, jonka haluaisit toteuttaa uudessa kylpyhuoneessa.

Ilmainen tarkistuslista PDF-tiedostona:

Lataa tarkistuslista

Ennen kylpyhuoneen suunnittelua

Jotta uusi kylpyhuoneesi täyttää kaikki toiveesi sekä optisesti että toiminnallisesti, ennen suunnittelun aloittamista olisi hyvä harkita muutamia olennaisia asioita ja selvitettävä tietyt perusedellytykset.

Rakenteellisten vaatimusten huomioiminen

Kussakin kylpyhuoneessa on rakenteellisia vaatimuksia, jotka vaikuttavat todellisen tilan suunnitteluun. Ovatko veden ja jäteveden syöttöjohdot jo paikallaan, voidaanko pesupöydän, kylpyammeen ja suihkun sijaintia muuttaa vain rajoitetusti. Neuvottele suunnitelmasta Villeroy & Boch -jälleenmyyjän kanssa selvittääksesi, kuinka monta liitäntää ja mitkä laajennustyöt ovat tarpeen. Myös viistot katot asettavat rajoituksia, joilla on merkittävä vaikutus kylpyhuoneen suunnitteluun ja jotka tulisi ottaa huomioon 3D-kylpyhuonesuunnittelussa. Remontin yhteydessä tulee myös varmistaa, että valitsemasi tuotteet sopivat myöhemmin myös oven läpi.

Huomioi myös viereiset huoneet

Ropiseva suihku, soliseva kylpyvesi tai WC-istuimen huuhtelu – kylpyhuoneen ääniä ei voi koskaan poistaa täysin. Kylpyhuoneen yksittäiset osat tulisi järjestää hyvin harkitusti, jotta äänet eivät kuulu niin hyvin viereisiin huoneisiin. Saniteettituotteiden suoraa seinä vasten seinää -asettelua tulee välttää. Jos suihku ja WC-istuin asennetaan ulkoseiniin, niiden äänet ovat vaimeammat. Sisällytä suunnitelmiisi myös kylpyhuoneen riittävä ilmanvaihto. Ikkunattomissa tiloissa tulisi olla ilmanvaihtojärjestelmä, joka siirtää tilasta kosteuden ja hajut.

Kylpyhuoneen liikkumatilan ja koon huomioiminen

Unelmien kylpyhuoneessa tulee olla riittävästi liikkumatilaa, jotta tuntee olonsa mukavaksi. Varsinkin jos kyseessä on pieni kylpyhuone, tilaa ei saisi ylikuormittaa. Saniteettituotteiden välisen etäisyyden tulisi olla vähintään 120 x 120 cm. Jos valitset esteettömän suihkutilan ilman ovea, tila tulee suunnitelma tarpeeksi isoksi roiskeveden varalta. Sisustussuunnittelussa yhä suositumpia ovat WC:n erottavat puolikorkeat väliseinät. Suunnittele myös tarvittaessa tähän tarkoitukseen hieman enemmän tilaa. Kylpyhuonesuunnittelijan avulla sinulla on mahdollisuus tarkastella kylpyhuoneen suunnitteluvaihtoehtoja jo etukäteen.

Mitä kaikkea haluat kylpyhuoneesi sisältävän?

Oman pienen hyvinvoinnin keitaan tulisi vastata tarpeita ja toiveita parhaalla mahdollisella tavalla. Mieti siis jo etukäteen, mitkä sisustuselementit ovat mielestäsi välttämättömiä. Haluatko sekä kylpyammeen ja suihkun vai riittääkö jompikumpi niistä? Pitäisikö WC-istuimen vieressä olla bidee tai pisoaari? Mitä sähkölaitteita aiot käyttää kylpyhuoneessa? Jos kylpyhuoneeseen sijoitetaan myös pesukone ja kuivausrumpu, tarkista, että vesiliitäntöjen vieressä on myös riittävästi pistorasioita. Riittävällä virtalähteellä on myös olennainen osa sopusointuisen valaistuskonseptin luomisessa.

Vinkkejä ja vihjeitä kylpyhuoneen suunnitteluun

Unelmiesi kylpyhuoneessa tulisi yhdistyä onnistuneesti tyylikäs muotoilu ja käytännöllinen käyttö. Olemme keränneet yhteen vinkit ja vihjeet, joita olisi hyvä noudattaa suunniteltaessa.

Kuinka monta henkilöä käyttää kylpyhuonetta?

Perhe- ja vieraskylpyhuoneeseen kohdistuvat vaatimukset ovat erilaiset. Joten on hyvä miettiä, kuinka moni ihminen käyttää kylpyhuonetta tällä hetkellä ja vastaisuudessa. Esimerkiksi kaksialtainen pesupöytä on silloin paras ratkaisu, kun aamuisin kahden perheenjäsenen on pestävä hampaat samanaikaisesti. Jos taloudessa on lapsia, helppohoitoiset materiaalit ovat eduksi. Laatat on huomattavasti helpompi ja nopeampi puhdistaa kuin puuverhous tai tapetti. Villeroy & Boch CeramicPlus-pinta helpottaa lisäksi keraamisten pintojen puhdistusta. Kylpyhuoneen kalusteita valittaessa on hyvä miettiä vielä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitaan.

Haluatko suunnitella esteettömän kylpyhuoneen?

Kylpyhuoneen uudistamisessa ja saneeraamisessa myös esteettömyys on tärkea aihe. Mukavuuden optimoimiseksi käytettävissä on oltava riittävästi tilaa, jotta kaikki asiaankuuluvat kohteet ovat helposti saavutettavissa. Muun muassa kynnyksetön kylpyhuoneen ovi ja reunaton suihku ovat merkittäviä ominaisuuksia esteettömässä kylpyhuoneessa. Myös yksilölliset asennuskorkeudet ja yksittäisten sisustuskomponenttien laajennetut toiminnot tulisi ottaa huomioon. Käytännöllisiä lisätuotteita, kuten kylpyammeen ylösnousutukea tai suihkuistuinta, varten on huolehdittava asianmukaisista ​​järjestelyistä kylpyhuoneen sisustuksessa.

Päätä tyylisuunnasta

Kylpyhuoneen uudelleen sisustamisessa on mahdollisuus valita aivan uusi tyylisuunta. Siksi olisi järkevää miettiä ennen suunnitelmaa, mikä malli sopisi parhaiten toiveisiin ja mielikuviin. Pitäisikö valita ajattoman klassinen vai näyttävä ja ylellinen? Pidätkö enemmän maalais- vai kaupunkilaistyylistä? Onko selkeät linjat vai mieluummin kaarevat muodot tärkeitä? Hae vapaasti virikkeitä ideasivuiltamme ja kokeile verkkopohjaisella kylpyhuonesuunnittelijallamme, miten yksittäiset komponentit toimivat tilassasi.

Optiikka ja toiminta vuorovaikutuksessa

Huomioi yksittäisten sisustustuotteiden valinnassa muotoilun lisäksi myös niiden käytännöllisyys. Kaikkien hoitotuotteiden järjestelmälliseen säilytykseen tulisi suunnitella riittävästi kaappeja, säilytystasoja ja hyllyjä. Jos uudessa kylpyhuoneessa on pienet tilat käytettävissä, korkeat kaapit ja pesuallaskaapit ovat silloin erityisen käteviä. Käytännölliset kalusteet osoittautuvat todellisiksi tilaihmeiksi ja vievät itse vain vähän tilaa. Lisäksi riittävän suuret pesupöydät tarjoavat mukavuuttta päivittäiseen käyttöön.

Kylpyhuoneen asettaminen oikeaan valoon

Erilaisten valonlähteiden yhdistelmällä kylpyhuone saadaan valaistua tehokkaalla tavalla. Käytä esimerkiksi säädettäviä, upotettavia kohdevalaisimia, joilla saavutetaan peruskirkkaus ja samalla korostetaan yksittäisiä kohteita. Peilivalaistuksella saadaan tarvittava kirkkaus jokapäiväiseen hoito- ja hemmotteluohjelmaan. Valonlähteitä valittaessa on huomioitava myös kylmän ja lämpimän valon erilainen vaikutus. Värivaloilla saadaan aikaan tunnelmallisia tehosteita. Esimerkiksi sininen vaikuttaa rentouttavasti, kun taas oranssi valo tuntuu miellyttävän lämpöiseltä.

Parhaiten myyvät kylpyhuonemallistot

Teaserkuva, Subway 2.0 -mallisto

Subway 2.0

Subway 2.0 -mallisto vakuuttaa tehokkaalla purismillaan ja erilaisilla malleillaan. Selkeästi määriteltyjen muotojen ja tarkkojen linjausten ansiosta yksittäiset tuotteet henkivät vertaansa vailla olevaa harmoniaa.

Suunnittele kylpyhuone Subway 2.0 -mallistolla

Teaserkuva, Finion-mallisto

Finion

Finion-mallistolla voit kokea estetiikan sen ylellisimmässä muodossa. Pelkistetyt muodot ja tarkkaan valmistetut materiaalit päätyvät laadukkaiksi tuotteiksi, jotka henkivät yksilöllisyyttä ja takaavat pitkäikäisen laadun.

Suunnittele kylpyhuone Finion-mallistolla

Teaserkuva, Architectura-mallisto

Architectura

Architectura-järjestelmämallisto täyttää korkeimmatkin muotoiluun ja mukavuuteen asetetut vaatimukset. Erityisen vaikutuksen tekevät reunattomat, ultraohuet suihkualtaat, jotka sopivat täydellisesti nykyaikaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

Suunnittele kylpyhuone Architectura-mallistolla

Teaserkuva, Venticello-mallisto

Venticello

Venticello-mallistossa ensiluokkainen muotoilu ja tarkkaan harkittu toiminnallisuus muodostavat täydellisen symbioosin. Sekä keraamiset tuotteet että kylpyhuonekalusteet vakuuttavat kauniilla keveydellään ja takaavat samalla suuren käytännöllisen hyödyn kylpyhuoneen suunnittelussa.

Suunnittele kylpyhuone Venticello-mallistolla

Palvelu

Kylpyhuonesuunnittelijan UKK

Kuinka laadin yksilöllisen huoneen muodon verkkopohjaisella kylpyhuonesuunnittelijalla?

Valitse yksilöllistä huoneen muotoa varten aloitusvaiheessa ”Vapaa tila” huoneen muodoksi. Näyttöön ilmestyy ruudukko, johon huone voidaan piirtää vapaasti: Napsauta aloituspistettä ja vedä viiva veto ja pudotus -toiminnolla haluamaasi suuntaan. Seinä piirtyy heti, kun viiva vapautetaan. Toista tämä, kunnes olet jälleen aloituspisteessä.

Kuinka sovitan kylpyhuoneen koon kylpyhuonesuunnittelijassa?


Kylpyhuoneen kokoa voidaan muokata myös sen jälkeen, kun tuotteet on asetettu huoneeseen – nämä pysyvät huoneen koota muutettaessa.

Kuinka suunnittelen tilaelementit, esimerkiksi ikkunat ja ovet, kylpyhuoneeseen?

Tilaelementit voidaan lisätä kylpyhuoneeseen toisessa ”Tila”-vaiheessa ”Sisustus”-kohdassa. Napsauta vasemmassa valikossa olevaa luokkaa ja valitse yksi tilaelementti: Voit siirtää sen veto ja pudotus -toiminnolla haluamaasi kohtaan kylpyhuoneessa. Asettamasi elementin voit siirtää milloin tahansa veto ja pudotus -toiminnolla.

Kuinka lisään esiseinän kylpyhuoneeseen?

Kun olet määrittänyt huoneen muodon, voit lisätä kylpyhuoneeseen erilaisia esiseiniä toisessa ”Tila”-vaiheessa ”Sisustus”-kohdassa. Napsauta vasemmalla olevassa valikossa ”Seinät”-kohtaa ja valitse yksi esiseinistä. Voit asettaa sen jo olemassa olevaan seinään veto ja pudotus -toiminnolla. Asettamasi esiseinän voit valita ja siirtää milloin tahansa.

Kuinka muutan kylpyhuoneen lattian tai seinien värin ja laatat?

Lattiaan tai seiniin sekä muihin kylpyhuoneen elementteihin voidaan valita erilaisia värejä ja laattoja. Valitse haluamasi tilaelementti vasemmalla olevasta valikosta toisessa ”Tila”-vaiheessa ”Värit”-kohdasta. Vaihtoehtoisesti haluttu elementti voidaan valita myös tilasta. Yhdellä napsautuksella voit valita väreistä nyt haluamasi värin tai Villeroy & Boch -laatan.

Kuinka voin tallentaa kylpyhuonesuunnitelmani ja jatkaa sitä myöhemmin?

Suunnitelma voidaan tallentaa milloin tahansa ja sitä voidaan jatkaa myöhempänä ajankohtana napsauttamalla neljännessä ”Valmis”-vaiheessa ”Sulje suunnitelma” -kohtaa. Kun olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, lähetämme sinulle linkin suunnitelmaasi sekä PDF-tiedoston, joka sisältää pohjapiirroksen, 3D-näkymän ja tuotteen kappalelistan. Suunnitelmasi on nyt pysyvästi tallennettu ja se voidaan hakea ja muokata milloin tahansa.

Yhteenveto kylpyhuonesuunnittelun tärkeimmistä toiminnoista

Suunnittelun vapaus

 • Pohjapiirroksen suunnittelu mitoilla
 • Ennalta määritelty huoneen muodon valinta tai itse laatima
 • Kylpyhuoneen suunnittelu ja sisustus 3D-näkymässä
 • Luonnos esiseinistä, vesi- ja sähköliitännöistä
 • Kylpyhuonesuunnitelman jatkaminen myöhempänä ajankohtana

Monipuoliset kylpyhuoneen suunnittelumahdollisuudet

 • Yli 60 tilaelementtiä kuten ovet, ikkunat ja esiseinät
 • Värien sovitus ja yhdistely yksittäisiin osiin
 • Lattiat, seinät ja esiseinät yksilöllisesti laatoitettavissa

Monimuotoinen Villeroy & Boch

 • Ainutlaatuinen valikoima, joka koostuu yli 15 Villeroy & Boch -mallistosta ja yli 800 Villeroy & Boch -tuotteesta: saniteettiposliini, kylpyammeet, suihkualtaat, kylpyhuoneen kalusteet ja laatat
 • Kalusteiden värien sovitus kylpyhuoneen suunnittelussa
 • Vetolaatikoiden, kaapinovien ja WC-istuinten kansien avaus valituista tuotteista
 • Tuotteen suora haku kylpyhuonesuunnittelijassa

Luonnoksesi eri muodoissa

 • Pohjapiirroksen, 3D-näkymän ja tuotelistan lähetys sähköpostitse
 • Suunnitelman tarkastelu virtuaalisesti ja ilmaisella VR Cardboard -katselulaitteella


Suunnittele nyt kylpyhuoneesi

Asiakasmielipiteet

Lady Blogin Daniela Uhrich

Daniela Uhrich, Lady Blog: www.lady-blog.de

”Kolmiulotteinen Villeroy & Boch -kylpyhuonesuunnittelija on yksi markkinoiden parhaista verkkopohjaisista ohjelmista. Villeroy & Boch -suunnitteluohjelman etuna on, että sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoa. Suunnittelu tehdään verkossa ja sen käyttö on selkeää ja intuitiivista. Latausajat ovat lyhyet ja jos vahingossa suljet selaimen, suunnitelma tallentuu ohjelmaan. Pidin erityisesti siitä, että valmiin tuloksen saa PDF-tiedostona, jota voi tarkastella VR Cardboard -katselulaitteella.”

Ira Hachmann, Designdots: www.designdots.de

Designdotsin Ira Hachmann

Useasti palkittu, yksinkertaisesti ainutlaatuinen

Villeroy & Boch on täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta, mukavuutta ja muotoilua. Siksi jo useat Villeroy & Boch -mallistot ja -tuotteet ovat saaneet muotoilupalkinnon.